Ренійська міська рада
Одеська область, Ізмаїльський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

ОСТАННЯ ПУТЬ ЗЕМЛЯКА ГЕРОЯ ВІТАЛІЯ КУЗОЧКІНА

Дата: 17.10.2022 11:41
Кількість переглядів: 165

В Ренійській Громаді простились із Захисником України Віталієм Кузочкіним.

На початку жовтня під час виконання командир бойової машини роти морської піхоти старшина загинув боронячи незалежність України.

53-річний Віталій запам'ятався всім, хто його знав, як добра та завжди усміхнена людина. Чоловік дуже любив свою країну та не вагаючись з перших днів війни приєднався до лав Збройних сил України.

14 жовтня в місті Одеса в Будинку Офіцерів прощалися з Героєм і ще трьома загиблими в боях на херсонському напрямку. А в суботу рідні захисника привезли його в рідне місто Рені.

Живим коридором ренійці зустріли кортеж Героя на в'їзді в місто, зі сльозами на очах та низько схиливши голову зустрічали його вздовж слідування траурного кортежу.

Фото без опису

Проститися з Героєм прийшли рідні, земляки, побратими, учасники бойових дій, волонтери та представники міської ради.

Фото без опису

Поминальна панихіда відбулась в Свято Вознесенському Соборі. Поховати Віталія, за його заповітом,відвезли в рідне село на Миколаївщині.

Фото без опису

"Сьогодні ми простились з мешкацем міста Рені, зі справжнім героєм Віталієм Кузочкіним. Знав його особисто - свідомість відмовляється сприймати реальність, злість поглинає повністю. Війна забирає найкращих. Він був доброю та порядною людиною, справжнім господарем, люблячим чоловіком, батьком та дідусем. Мав добре почуття гумору, та і взагалі, таких, як Віталій дуже мало. Ми завжди будемо пам’ятати про тебе, ти віддав своє життя заради майбутнього України, заради нас. Низько вклоняємось, ми назавжди в непоправному боргу!", - з скороботою та співчуттям рідним зазначив Ренійський міський голова Ігор Плєхов.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора