Ренійська міська рада
Одеська область, Ізмаїльський район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Об’єднані зусилля – підтримка, розквіт та Перемога!

Дата: 07.10.2022 09:56
Кількість переглядів: 162

    Ніхто не може передбачити, коли ми переможемо у цій війні, і в тих регіонах, де немає активних бойових дій треба продовжувати працювати з метою підьому економіки. На сьогодні серйозним викликом є питання працевлаштування ВПО.

 

         Ренійська районна філія Одеського обласного центру зайнятості не залишає без уваги внутрішньо переміщених осіб та ставить перед собою мету  швидко та вдало працевлаштувати зазначену категорію на підходящу роботу.

            30 вересня 2022 року фахівцями філії  спільно з Виконкомом Ренійської міської ради за участю соціальних партнерів проведено круглий стіл на тему:  «Удосконалення шляхів співпраці служби зайнятості з роботодавцями та соціальними партнерами в сучасних умовах».

         Захід відкрив директор філії Анатолій РОШКА. Він детально зупинився на послугах служби зайнятостості зокрема для внутрішньо переміщених осіб. «Головне завдання сьогодні – це безпечно та  швидко працевлаштувати  осіб цієї категорії.    Разом з новою роботою у шукачів роботи з’явиться надія та впевненість в завтрашньому дні, а також фінансова стабільність» - наголосив директор філії.  Під час заходу він розповів про сучасні електронні сервіси -  телеграм – канал «Вакансії Рені» – де інформація про роботу постійно доповнюється та оновлюється, сторінку   Ренійської районної філії у ФЕЙСБУК.

            Головний спеціалістом відділу обслуговування громадян №7 «Сервісний центр» управління обслуговування громадян ГУ ПФУ в Одеській області – Марія Тарасова розповіла що потрібно робити,  якщо у вас не оцифрована  трудова книжка, як перевірити, чи йде вам стаж.

         Психологіня  Наталя представник  громадської організації  "Регіональний аналітичний центр"  повідомила,  що  допомагає подолати психологічні наслідки війни, надає  психологічну допомогу під час війни, розповіла, що робити, коли гостра стресова реакція. Вона працює у декількох напрямках: онлайн, групами та індивідуальні заняття. Консультації надаються безкоштовно.

         Учасники круглого столу обговорили спільні шляхи співпраці  спрямовані на соціальний захист та підтримку ВПО.

         Об’єднані зусилля у такий нелегкий час -  працювати, створювати робочі місця, працевлаштовувати легально осіб, що в свою чергу веде до збільшення надходжень до бюджету країни,  а це в свою чергу впевнений крок до Перемоги та розквіту нашої країни.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора