Ренійська міська рада
Одеська область, Ізмаїльський район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Всесвітня виставка ЕКСПО 2030 в Одесі «Відродження. Tехнології. Майбутнє.»

Дата: 06.10.2022 14:13
Кількість переглядів: 114

У 2021 році від України було подано заявку до Міжнародного бюро виставок (Париж, Франція) щодо участі у відборі країни-кандидата на проведення Всесвітньої виставки «Експо-2030» у м. Одесі. В рамках цієї виставки, що відбувається раз на п’ять років, країни презентують свої здобутки в інноваціях, технологічних розробках, демонструють свою культуру, традиції та пропонують бачення майбутнього.

Проведення цього масштабного виставкового заходу в Україні надасть можливість швидшої інтеграції в європейську економіку та шанс якісної відбудови держави після перемоги у війні.

Україна – це країна, яка прагне розвитку та зростання разом із свободою та незалежністю. У ці дні українці продовжують відстоювати свою свободу та демонструвати світові її мужність.

?Щоб бути ефективнішими на шляху здобуття свободи, українці стають більш креативними та динамічними. Такі національні виклики ведуть не лише до національного формування та зміцнення, а й до розвитку трудового капіталу. Українці створюють, розвивають і прогресують технологічні компанії, які в результаті стають відомими у всьому світі.

?Відкритість і готовність до змін були основними характеристиками України протягом усього часу її існування. Завдяки амбітним цілям у технологічній сфері Україна переживає цифрову еволюцію.

Усі інноваційні рішення роблять Україну цифровою країною, яка інвестує у своє майбутнє за допомогою сучасних технологій і буде рада поділитися таким унікальним досвідом з усім світом через EXPO 2030 Odesa.

? Україна претендує на проведення Всесвітньої виставки в Одесі з 26 квітня по 14 жовтня 2030 року під темою «Відродження. Tехнології. Майбутнє.».

Будь ласка, вболівайте за проведення Всесвітньої виставки ЕКСПО 2030 в Одесі https://expo2030odesa.com

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора