Ренійська міська рада
Одеська область, Ізмаїльський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Про деякі питання регулювання торгівлі сильнодіючими хімічними і отруйними речовинами, а також алкогольними напоями

Дата: 23.06.2022 10:54
Кількість переглядів: 145

Відповідно до спільного наказу військового командування та Одеської військової адміністрації  видано наказ "Про деякі питання регулювання торгівлі сильнодіючими хімічними і отруйними речовинами, а також алкогольними напоями, згідно якого:

1. Заборонено до завершення дії воєнного стану в установленому порядку в Одеській області продаж:

- сильнодіючих, хімічних і отруйних речовин:

- речовин, вироблених на спиртовій основі (за винятком лікарських засобів, дозволених до застосування та включених до Державного реєстру лікарських засобів та дезінфекційних засобів);

- алкогольних напоїв військовослужбовцям Збройних сил України, Національної гвардії України, а також іншим утвореним відповідно до законів України військовим формуванням, правоохоронним органам, органам спеціального призначення з правоохоронними функціями, особам, що виконують функції із забезпечення безпеки і оборони України або особам, що мають зовнішні ознаки належності до цих формувань (наявність військової форми, озброєння, спецзасобів тощо).

2. У період з 09 години 00 хвилин до 20 години 00 хвилин дозволити продаж цивільному населенню (крім вище зазначених осіб) алкогольних напоїв в торговельних мережах, закладах громадського харчування тощо, які мають ліцензію на роздрібну торгівлю алкогольними напоями відповідно до чинного законодавства.

3. Подільському районному управлінню поліції ГУ Національної поліції в Одеській області та органам місцевого самоврядування Одеської області забезпечити виконання даного наказу.

 

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора