Ренійська міська рада
Одеська область, Ізмаїльський район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Чергове засідання виконавчого комітету Ренійської міської ради

Дата: 26.08.2022 15:53
Кількість переглядів: 370

Ігор Плєхов - Ренійській міський голова сьогодні, 26 серпня провів чергове засідання виконавчого комітету Ренійської міської ради.

Члени виконкому затвердили Програму благоустрою населених пунктів Ренійської міської територіальної громади на 2022-2024 роки та розглянули інші бюджетні питання, підготовлені фінансовим управлінням Ренійської міської ради.

Одноголосно підтримали проєкт рішення про стан готовності закладів освіти Ренійської міської ради до початку нового 2022-2023 навчального року та до роботи в осінньо-зимовий період, який доповіла начальник відділу освіти Ренійської міської ради Бондаренко Лілія.

Було розглянуто блок питань, підготовлених службою у справах дітей Ренійської міської ради, щодо призначення опікунства, позбавлення батьківських прав, про затвердження висновків органу опіки і піклування, інші питання.

Загалом члени виконкому розглянули 14 питань. Усі проєкти рішень, що виносилися на розгляд, були затверджені.

На засідання були запрошені поліцейські офіцери громади, які доповіли про свої функціональні обов’язки, співпрацю офіцерів з керівництвом громади, населенням. Ренійською міською радою затверджена Програма «Поліцейський офіцер Ренійської міської територіальної громади на 2021-2023 роки». Метою цього проєкту є тісна взаємодія поліцейського з територіальною громадою та орієнтація на її потреби. Впроваджується новий формат роботи дільничного офіцера поліції, який передбачає його постійну присутність на території громади, більш тісну співпрацю з населенням та керівництвом громади, підзвітність громаді та додаткові функції.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора