Ренійська міська рада
Одеська область, Ізмаїльський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Опитування мешканців Ренійської громади щодо правових потреб в умовах війни

Дата: 16.08.2022 13:00
Кількість переглядів: 200

Фото без опису

Громадський центр правосуддя в м. Татарбунари, спільно з Ренійською міською радою, проводить опитування мешканців громади стосовно правових потреб в умовах війни та воєнного стану. Анкети для опитування доступні в паперовому вигляді в установах міста, а також поширюються за допомогою волонтерів. Крім того, анкету можна заповнити онлайн. Опитування анонімне, усі отримані дані буде використано в узагальненому вигляді.

 

Метою опитування є визначення актуальних потреб мешканців громади (в тому числі окремо внутрішньо переміщених осіб) для формування місцевої політики та неурядових програм щодо забезпечення доступу до публічних послуг, посилення економічних можливостей та покращення безпекової ситуації в громаді.

 

Анкета для мешканців Ренійської громади, які постійно проживали в громаді на початок війни та проживають зараз

https://forms.gle/c3vXRnBSM2Wxg8EN6

 

Анкета для внутрішньо переміщених осіб, які були змушені покинути свої домівки через війну та наразі перебувають в Ренійській громаді

https://forms.gle/fbDEN2PjgBAinYgQ8

 

Діяльність Громадського центру правосуддя в м. Татарбунари впроваджується Одеською обласною організацією ВГО «Комітет виборців України».  Громадський центр правосуддя - це мультифункціональний хаб, який розвиває дружнє правосуддя в громадах та просуває новий формат співпраці між органами правосуддя, місцевою владою та мешканцями на принципах довіри та відповідальності.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора