Ренійська міська рада
Одеська область, Ізмаїльський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Золота медалістка 2022! Вітання

Дата: 25.07.2022 14:16
Кількість переглядів: 247

Вітаємо Мургоч Тетяну Русланівну, випускницю 11-А класу ОЗ РЗЗСО Ренійської міської ради. Нагороджена золотою медаллю.

Має високі інтелектуальні здібності. Цікавиться багатьма науками: від біології і хімії до правознавства і філософії.

Досягнення Тетяни обумовлені високим ступенем відповідальності, організованості та самодисципліни.

Навчалася з великим натхненням. Сформувала навички самостійної роботи з науковою літературою, в тому числі з англомовною. Активна учасниця усіх районних конкурсів та олімпіад. Слухачка обласної та республіканської філософських шкіл.

Переможний інтелектуальний шлях почала ще в початковій школі. В 2014 - 2015 н.р. (4 клас) здобула І місце в обласному етапі та ІІІ місце в фінальному етапі Х Всеукраїнського конкурсу дослідницько-експериментальних робіт з природознавства «Юний дослідник» з темою “Чудо-шоколад!”.

Два роки поспіль брала участь в обласних інтелектуальних змаганнях з хімії та посідала ІІ місця.

Тричі ставала призером обласних олімпіад:

з географії (ІІІ місце),

з філософії (ІІІ місце),

з правознавства (ІІІ місце).

В 2020-2021 н.р. в обласному етапі Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт МАН посіла ІІ місце (секція правознавства).

В 2020-2021 н.р команда юних правознавців “EX LEGЕ», в складі якої була Тетяна, посіла І місце в ХVІІІ обласному турнірі з правознавства.

В 2021-2022 н.р. в районному етапі Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт МАН взяла участь з роботою «Покоління прав людини: проблеми та перспективи розвитку» та посіла І місце (секція правознавства).

В обласній конференції МАН вдало захистила роботу та також посіла І місце. Отримала право представляти Одеську область на фінальному республіканському етапі МАН. 29 червня 2022 року захистила роботу на ІІІ етапі Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів Малої академії наук України та посіла ІІІ місце (відділення філософії та суспільствознавства, секція правознавства). Науковий керівник Попаз Катерина Іванівна.

Також в 2021-2022 н.р. посіла ІІІ місце на ІУ (фінальному) етапі Всеукраїнської олімпіади з філософії.

За шкільне життя має три інтелектуальні перемоги всеукраїнського рівня.

Від щирого серця вітаємо ТЕТЯНУ з успішним закінченням школи! Бажаємо легкого шляху по починаннях!дорослому життю, благополуччя, цілеспрямованості, твердості у прийнятті рішень, впевненості у власних силах та удачі у всіх починаннях.

 

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора