Ренійська міська рада
Одеська область, Ізмаїльський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Золота медалістка 2022! Вітання

Дата: 25.07.2022 14:14
Кількість переглядів: 328

Випускниця 11 класу Долинського ЗЗСО Ренійської міської ради Ізмаїльського району Одеської області

Салі Юлиани Валентинівни, 12 липня 2005 року народження, навчалася в Долинській школі на «відмінно», закінчила школу з золотою медаллю.

Має добрі організаторські здібності. Ініціативна. Була депутатом шкільного парламенту .У 2021р. обрана президентом шкільного самоврядування Долинського ЗЗСО. Зуміла активізувати роботу шкільного парламенту. Проведено багато заходів, метою яких було сформувати в учнів патріотизм, повагу до захисників Батьківщини, любов до рідного краю, захист природнього середовища ,екологічне виховання.

Полюбляє знімати відеоролики, презентації, вести журналістське розслідування щодо цікавих людей та подій краю. До виконання громадських доручень ставиться сумлінно, дбайливо.

Була членом шкільної агітбригади, яка посідала призові місця в районі. Була учасником багатьох предметних районних олімпіад з різних предметів, МАН, Міжнародного мовно-літературного конкурсу ім. Т.Шевченка , Міжнародного конкурсу ім. П.Яцика , в яких посідала призові місця. Нагороджена почесними грамотами, дипломами. Займається музикою, брала участь у Міжнародних музичних конкурсах.

Від щирого серця вітаємо ЮЛІАНУ з успішним закінченням школи! Бажаємо легкого шляху по починаннях!дорослому життю, благополуччя, цілеспрямованості, твердості у прийнятті рішень, впевненості у власних силах та удачі у всіх починаннях.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора