Ренійська міська рада
Одеська область, Ізмаїльський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Золота медалістка 2022! Вітання

Дата: 25.07.2022 14:13
Кількість переглядів: 286

Випускниця 11класу Долинського ЗЗСО Ренійської міської ради Ізмаїльського району Одеської області Куля Валерії Вячеславівна, 06 березня 2005 року народження.

Куля Валерія навчалася в Долинській школі з першого класу . Навчалася на «відмінно», закінчила школу із золотою медаллю.

Брала активну участь в районних та обласних конкурсах- Міжнародному мовному конкурсі імені П ,Яцика, Міжнародному мовно-літературному конкурсі творчої молоді імені Т. Шевченка, МАН, предметних олімпіадах, посідала призові місця. Брала участь у Всеукраїнському конкурсі винахідницьких і раціоналізаторських проєктів у м. Кіїв еколого-натуралістичного напряму в секції «Охорона здоров’я», де посіла перше місце. Була депутатом шкільного парламенту .Брала активну участь у громадському житті класу та школи, у роботі учнівського самоврядування, у культмасових заходах, у спортивних змаганнях школи, району, області. Член шкільної агітбригади, яка посідала призові місця в районі.

Від щирого серця вітаємо ВАЛЕРІЮ з успішним закінченням школи! Бажаємо легкого шляху по починаннях!дорослому життю, благополуччя, цілеспрямованості, твердості у прийнятті рішень, впевненості у власних силах та удачі у всіх починаннях.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора