Ренійська міська рада
Одеська область, Ізмаїльський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Cемінар для клієнтів пробації

Дата: 18.07.2022 12:14
Кількість переглядів: 239

Співпраця служби зайнятості та відділу з питань пробації продовжується..

 

В рамках співпраці Ізмаїльського районного відділу з питань пробації № 3 та Ренійської районної філії Одеського обласного центру зайнятості населення, 04 липня відбувся семінар для клієнтів пробації. Мета заходу — ознайомлення зі спектром послуг, що надаються громадянам у разі їхнього звернення до служби зайнятості.

У ході зустрічі  фахівець з питань зайнятості Катерина Попова ознайомила  присутніх з усіма соціальними послугами служби зайнятості, надала поради щодо шляхів досягнення життєвих цілей та побудови професійної кар’єри. Також було презентовано послуги професійної підготовки, перепідготовки та підвищення кваліфікації. Слухачі семінару обговорювали вимоги до майбутньої роботи та їх відповідність сьогоденним реаліям.

Важливо зазначити, що основна мета роботи із цією категорією громадян – виявлення причин протиправної поведінки у засуджених осіб, здійснення соціально-профілактичної роботи щодо запобігання негативним явищам та їх подолання, допомога в усвідомленні і виправленні зроблених  ними помилок. А найголовніше — пробудження інтересу до своєї особистості, власних позитивних якостей, осмислення свого майбутнього життя та професійного росту.

Наприкінці семінару всі учасники змогли отримати відповіді на запитання і буклети з корисною інформацією.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора