Ренійська міська рада
Одеська область, Ізмаїльський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Урочисті заходи до Дня Коституції України

Дата: 30.06.2022 10:42
Кількість переглядів: 406

27 червня в місті Рені за участю Депутата України Анатолія Урбанського, Ренійського міського голови Ігора Плєхова та випускників 2021-2022 відбулось урочисте покладання квітів з нагоди 26 - річниці Дня Конституції.

"Вони - майбутнє Ренійської громади і всієї України. Усі вони – красиві, розумні, амбітні, талановиті. І зараз перед кожним із них відкриваються нові можливості й нові життєві етапи, - привітав випускників А. Урбанський.

Минулого тижня у більшості шкіл Ренійської міської територіальної громадаи пройшли заходи з нагоди отримання свідоцтв про повну загальну середню освіту. Нашим дітям відкрилися двері у черговий етап дорослого життя.

«Дорогі наші випускники! Не сумніваюся, що вам вдасться втілити всі свої мрії, а шкільні роки назавжди залишаться в пам’яті. Щиро зичу усім вам щасливої дороги в доросле життя, широких горизонтів, досяжних цілей та невичерпних можливостей. Велика подяка вчителям, батькам, усім, хто брав учать у зростанні наших дітей, за чудову молодь, яка, сподіваюсь, скоро увійде в активне життя нашої громади. Ми пишаємось вами і докладемо всіх зусиль, аби урочистою і красивою стала ваша хода дорослим життям під мирним небом України.» - побажав випускникам голова громади Ігор ПЛЄХОВ

"Дуже приємно було почути від наших хлопців та дівчат слова вдячності вчителям за знання, терпіння, турботу, за усе хороше. Нехай Господь оберігає вас у дорослому житті, наші випускники!" - додала начальник відділу освіти Ренійської міської ради Лілія Бондаренко.

Загалом цьогоріч базову середню освіту отримали 320 учнів та повну загальну середню освіту 267 учнів Ренійської території громади - серед яких 12 золотих і 4 срібних медалістів. Вітаємо випускників та їх батьків за високі досягнення у навчанні. Щасливої дороги в самостійне життя!

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора