Ренійська міська рада
Одеська область, Ізмаїльський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

До відома депутатів Ренійської міської ради та жителів Ренійської міської територіальної громади!

Дата: 22.04.2022 17:09
Кількість переглядів: 223

До відома депутатів Ренійської міської ради та жителів Ренійської міської територіальної громади!

 

29 квітня 2022 року об 11.00 за адресою: м. Рені, вул. Гагаріна, будинок 15 (зала Будинку культури Ренійської міської ради), відбудеться двадцять третя   чергова сесія Ренійської міської ради VIII скликання.

 

Рекомендований порядок денний двадцять третьої чергової сесії Ренійської міської ради:

- Про визначення органу приватизації житлового фонду Ренійської міської територіальної громади

- Про звільнення директора комунальної установи «Центр по обслуговуванню закладів та установ освіти» Ренійської міської ради Бакалової С.В.

- Про делегування виконкому Ренійської міської ради повноважень щодо управління майном Ренійської міської територіальної громади

- Про затвердження звіту про виконання бюджету Ренійської міської територіальної громади за 2021 рік

- Про зміну розміру орендної плати в договорі оренди землі від 18.11.2014 року №23/9020024 укладеного між Ренійською міською радою  та Памбук Д.Д., Памбук І.М.

- Про зміну розміру орендної плати в договорі оренди землі від 03.03.2004 року №11/5410172 укладеного між Ренійською міською радою  та Росмайєр Нігуяр, Раджабовим В.М.

- Про відмову у затвердженні проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність громадянам України для ведення особистого селянського господарства за межами населених пунктів Ренійської міської територіальної громади

- Про внесення змін до рішення Лиманської сільської ради народних депутатів Ренійського району Одеської області від 21.12.1993 року 12 сесії ХХІ скликання «Про передачу земельних ділянок у приватну власність для ведення особистого підсобного господарства мешканців с. Лиманське »

- Про внесення змін до рішення Ренійської міської ради 2-ої сесії ХХІІ скликання від 08.09.1994 № 49 року «Про передачу безкоштовно  у приватну власність  земельних ділянок для  обслуговування жилих будинків та господарських будівель»

- Про затвердження проекту землеустрою щодо зміни цільового призначення  земельної ділянки, що перебуває у власності Іванова В.Г.

- Про надання дозволу на розробку технічної документації із землеустрою  щодо інвентаризації  земельних ділянок з числа невитребуваних земельних часток (паїв) ВАТ «Насінницький радгосп «Перемога» для подальшої їх передачі в оренду ПП «ВЛАХОС» за межами населеного пункту с. Котловина Ізмаїльського району Одеської  області

- Про надання дозволу виконавчому комітету  Ренійської міської ради Ізмаїльського району Одеської області на розробку проекту землеустрою щодо зміни цільового призначення земельної ділянки із «землі запасу» на «для ведення товарного сільськогосподарського виробництва» за межами населеного пункту м. Рені, Ізмаїльського району Одеської області

- Про затвердження проекту землеустрою щодо зміни цільового призначення земельної ділянки, що перебуває у власності Нєдєлку А.А.

- Інші питання.

 

Проект рішення двадцять третьої сесії Ренійської міської ради VIII скликання розміщені на офіційному сайті Ренійської міської ради http://renimvk.od.ua/information/3479-do-vdoma-deputatv-renyskoyi-mskoyi-radi-ta-zhitelv-renyskoyi-mskoyi-teritoralnoyi-gromadi.html.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора