Ренійська міська рада
Одеська область, Ізмаїльський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

ПОВІДОМЛЕННЯ ПРО ОПРИЛЮДНЕННЯ ПРОЕКТУ МІСТОБУДІВНОЇ ДОКУМЕНТАЦІЇ ТА ЗВІТУ ПРО СТРАТЕГІЧНУ ЕКОЛОГІЧНУ ОЦІНКУ ДЛЯ ВРАХУВАННЯ ГРОМАДСЬКИХ ІНТЕРЕСІВ ПІД ЧАС РОЗРОБЛЕННЯ МІСТОБУДІВНОЇ ДОКУМЕНТАЦІЇ ДЕРЖАВНОГО ПЛАНУВАННЯ

Дата: 15.04.2022 10:37
Кількість переглядів: 358

ПОВІДОМЛЕННЯ

ПРО ОПРИЛЮДНЕННЯ ПРОЕКТУ МІСТОБУДІВНОЇ ДОКУМЕНТАЦІЇ ТА ЗВІТУ ПРО СТРАТЕГІЧНУ ЕКОЛОГІЧНУ ОЦІНКУ ДЛЯ ВРАХУВАННЯ ГРОМАДСЬКИХ ІНТЕРЕСІВ ПІД ЧАС   РОЗРОБЛЕННЯ МІСТОБУДІВНОЇ ДОКУМЕНТАЦІЇ ДЕРЖАВНОГО ПЛАНУВАННЯ

 

Проект детального плану території земельних ділянок, розташованих за межами села Орлівка Ізмаїльського району (колишнього Ренійського району) Одеської області

 

Підставою розроблення містобудівної документації є рішення шістнадцятої сесії восьмого скликання Ренійської міської ради від 30.11.2021 N 389-VІІІ.

Замовник містобудівної документації є виконавчий комітет Ренійської міської ради Ізмаїльського району Одеської області.

Розробник містобудівної документації Товариство з обмеженою відповідальністю «БЮРО ПРОЕКТУВАННЯ ТА ЕКСПЕРТИЗИ».

Орган, що прийматиме рішення про затвердження містобудівної документації – Ренійська міська рада Ізмаїльського району Одеської області.

Метою проекту містобудівної документації є визначення параметрів забудови окремих земельних ділянок необхідних для розміщення об’єктів дорожнього сервісу, уточнення меж всіх обмежень у використанні земель згідно із законодавством, державними будівельними нормами, санітарно-гігієнічними нормами, спеціальною документацією, визначення містобудівних умов та обмежень.  

Місце і строки ознайомлення з проектом детального плану території (далі – ДПТ) та звітом про СЕО: проект ДПТ оприлюднюється у засобах масової інформації для врахування пропозицій громадськості на офіційному сайті Ренійської міської ради Ізмаїльського району Одеської області - reniyska-gromada.gov.ua у розділі «Громадське обговорення», а також в приміщені   відділу містобудування та архітектури апарату виконкому Ренійської міської ради за адресою: Одеська область Ізмаїльський район, м. Рені,                                вул. Вознесенська, буд. 157, тел. (04840)4-17-59, з 15.04.2022 по 15.05.2022 включно.

Пропозиції та зауваження щодо проєкту слід оформляти відповідно до порядку, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 25.05.2011р. №  555, та подавати до відділу містобудування та архітектури апарату виконкому Ренійської міської ради (за адресою: Одеська область Ізмаїльський район, м. Рені, вул. Вознесенська, буд. 157) з 15.04.2022  до 15.05.2022 включно. Відповідальна особа за забезпечення організації розгляду пропозицій – начальник відділу містобудування та архітектури апарату виконкому Ренійської міської ради Грабовська Світлана Володимирівна Пропозиції та зауваження, що поступили після встановленого терміну, не розглядаються.

Громадські слухання щодо проєкту детального плану території відбудуться 16.05.2022  о 18:00 год.  в приміщенні Будинку культури за адресою: Одеська область Ізмаїльський район, м. Рені, вул. Гагаріна, 15.

Необхідність проведення транскордонних консультацій щодо Проекту не передбачено.

 

Виконавчий комітет  Ренійської  міської ради

Ізмаїльського району Одеської області                     



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора