Ренійська міська рада
Одеська область, Ізмаїльський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Ренійська міська територіальна громада інформує:

Дата: 21.03.2022 15:12
Кількість переглядів: 275

 

 

Ренійська міська територіальна громада інформує:

Ренійська міська територіальна громади інформує:

 

Відповідно до Постанови Кабінету Міністрів України від 12 березня 2022 року 274 «Про внесення змін до постанов Кабінету Міністрів України від 24 січня 2020 року 28 та від 14 липня 2021 року 723», Акціонерне товариство комерційний банк «Приватбанк» розпочинає прийом заявок за новою державною програмою пільгового кредитування агровиробників.

Метою програми є кредитування посівної кампанії сільськогосподарських виробників під державну гарантію на 80% від суми кредиту з можливістю підключення агроклієнтів до програми «Доступні кредити 5-7-9%» під 0% річних (з одноразовою комісією до 1% від суми кредиту).

Також, за умовами програми, кредитування доступне на строк до 6 місяців під 0% річних (з підключенням програми 5-7-9%) за такими кредитними продуктами: - «КУБ із заставою» до 5 млн грн під забезпечення державною гарантією у розмірі 80% від суми кредиту без додаткової застави від клієнтів;

 - «Агросезон» до 5 млн грн під забезпечення державною гарантією у розмірі 80% від суми кредиту без додаткової застави від клієнтів;

- «Агросезон» від 5 до 50 млн грн під забезпечення державною гарантією у розмірі 80% від суми кредиту з додатковим забезпеченням від клієнтів у розмірі 20% від суми кредитів під заставу сільгосптехніки.

Разом з тим, кредитування доступне для агровиробників із «банком землі» в обробці від 100 до 10 тисяч гектарів, що знаходяться в регіонах України, де наразі не ведуться бойові дії.

Заявку на отримання пільгового кредитування за державною програмою «Доступні кредити 5-7-9%» можна подати в онлайн режимі за посиланням:

pb.ua/agro.


Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора