Ренійська міська рада
Одеська область, Ізмаїльський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

ШАНОВНІ МЕШКАНЦІ РЕНІЙСЬКОЇ ГРОМАДИ!!!! РЕНІЙСЬКА РАЙОННА ФІЛІЯ ОДЕСЬКОГО ОБЛАСНОГО ЦЕНТРУ ЗАЙНЯТОСТІ ІНФОРМУЄ.

Дата: 17.02.2022 11:19
Кількість переглядів: 312

 

ШАНОВНІ МЕШКАНЦІ РЕНІЙСЬКОЇ ГРОМАДИ!!!!

РЕНІЙСЬКА РАЙОННА ФІЛІЯ ОДЕСЬКОГО ОБЛАСНОГО ЦЕНТРУ ЗАЙНЯТОСТІ ІНФОРМУЄ.

                 Мало хто захоче кардинально змінювати рід діяльності, особливо якщо пропрацював за спеціальністю багато років, набув безцінного досвіду та навичок. Іноді обставини складаються так, що людина змушена змінити професію, але не знає, як це зробити. Державний навчальний заклад «Одеський центр ПТО ДСЗ»  працює вже 11 років і відрізняється тим, що запрошує отримати нову спеціальність не тільки молодь, а  вже і дорослих людей, які роблять свій свідомий вибір на користь професії, актуальної на сьогоднішньому ринку праці. Здобувач має можливість вибирати із 32 ліцензованих професій.  Чудові викладачі - майстри своєї справи, прекрасна матеріально-технічна база, сучасні аудиторії та майстерні, які обладнанні всім необхідним для якісного навчання, затишний гуртожиток, який і гуртожитком не назвеш, скоріш готель - це не казка, а реальний учбовий заклад.

  Зареєстровані безробітні проходять усі види навчання безкоштовно!  Професійна підготовка, підвищення кваліфікації або короткострокові курси перепідготовки. Після закінчення навчання слухачі одержують свідоцтво про отримання професійно-технічної освіти державного зразка.

 На разі навчальний заклад продовжує освітній процес за дистанційною формою навчання та запрошує у лютому на професійне навчання за професіями:

Робітник з комплексного обслуговування й ремонту будинків, 2 розряд

Столяр, 2-3 розряд

Покоївка,1 розряд

Кравець, 2-3 розряд

Перукар (перукар-модельєр)

Контролер-касир, 2 розряд

Швачка, 1-2 розряд

Кухар, 3 розряд

Візажист

Продавець продовольчих товарів, 3 розряд

За більш детальною  інформацією  просимо звертатись за адресою м. Рені, вул. Соборна,78А ,або за телефонами (04840)40441,43139


Фото без опису

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора