Ренійська міська рада
Одеська область, Ізмаїльський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

До відома депутатів Ренійської міської ради та жителів Ренійської міської територіальної громади!

Дата: 14.02.2022 18:41
Кількість переглядів: 742

До відома депутатів Ренійської міської ради та жителів Ренійської міської територіальної громади!

 

24 лютого 2022 року о 11.00 за адресою м. Рені, вул. 28 Червня, 141 (актова зала Центру позашкільної освіти «Перлина» Ренійської міської ради), відбудеться двадцять перша чергова сесія Ренійської міської ради VIII скликання.

 

Рекомендований порядок денний двадцять першої чергової сесії Ренійської міської ради:

Про затвердження плану роботи Ренійської міської ради на 2022 рік.

Про внесення змін до Переліку майна Ренійської міської територіальної громади, управління яким здійснює Ренійська міська рада, затвердженого рішенням Ренійської міської ради від 12.03.2021 № 94-VІІІ.

Про внесення змін до Положення про відділ містобудування та архітектури апарату виконавчого комітету Ренійської міської ради Ізмаїльського району Одеської області

Про внесення змін до рішення Ренійської міської ради від 24 грудня 2021 року №438-VIII «Про затвердження структури виконавчих органів Ренійської міської ради та їх загальної чисельності».

Про внесення змін до Порядку видачі довідок старостами старостинських округів Ренійської міської територіальної громади, затвердженого рішенням Ренійської міської ради від 12 жовтня 2021 року №331-VIII.

Про звіт Ренійського міського голови про здійснення Ренійською міською радою та її виконавчими органами державної регуляторної політики у 2021 році.

Про затвердження Положення про сектор економічного розвитку, торгівлі, інвестицій апарату виконавчого комітету Ренійської міської ради Ізмаїльського району Одеської області.

Про надання згоди на безоплатну передачу ноутбуків зі спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст Одеської області до комунальної власності Ренійської міської територіальної громади.

Про внесення змін до Положення про відділ освіти Ренійської міської ради.

Про утворення координаційної ради з питань національно-патріотичного виховання при Ренійській міській раді та затвердження Положення про неї.

Про створення централізованої бухгалтерії та групи централізованого господарського обслуговування відділу освіти Ренійської міської ради.

Про припинення КОМУНАЛЬНОЇ УСТАНОВИ «ЦЕНТР ПО ОБСЛУГОВУВАННЮ ЗАКЛАДІВ ТА УСТАНОВ ОСВІТИ» РЕНІЙСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ шляхом ліквідації.

Про затвердження вартості тарифів на платні соціальні послуги, що надаватимуться комунальною установою «Центр надання соціальних послуг» Ренійської міської ради.

Про продовження терміну дії контракту з директором комунальної установи «Центр надання соціальних послуг» Ренійської міської ради.

Про внесення змін до рішення Ренійської міської ради «Про утворення відділу «Центр надання адміністративних послуг» та затвердження Положень про структурні підрозділи апарату виконавчого комітету Ренійської міської ради Ізмаїльського району Одеської області» від 29 січня 2021 року № 46-VIII.

Про внесення змін до програми соціальної підтримки населення Ренійської міської територіальної громади на 2021-2023 роки «Захист і Турбота» затвердженої рішенням Ренійської міської ради від 24 грудня 2020 року № 28-VIIІ».

Про внесення змін до Програми розвитку культури та мистецтва в Ренійській міській територіальній громаді на 2021 - 2023 роки затвердженої рішенням Ренійської міської ради від 16.04.2021 року №136-VIII.

Про затвердження Програми розвитку та фінансової підтримки комунального некомерційного підприємства «Центральна міська лікарня Ренійської міської ради» на 2022 рік.

Про внесення змін до Програми місцевих стимулів для медичних працівників Ренійської міської територіальної громади на 2021-2023 роки, затвердженої рішенням Ренійської міської ради від 29 червня 2021 року № 221-VIII.

Про затвердження програми розвитку та фінансової підтримки комунального некомерційного підприємства «Ренійський центр первинної медико-санітарної допомоги» Ренійської міської ради на 2022 рік.

Про внесення змін до Програми «Безпечна громада на 2021-2023 роки» затвердженої рішенням Ренійської міської ради від 24.12.2020 року №29-VIII.

Про внесення змін до Програми «Поліцейський офіцер Ренійської міської територіальної громади на 2021 - 2023 роки», затвердженої рішенням Ренійської міської ради від 29 червня 2021 року №220-VIII.

Про затвердження Стратегії розвитку Ренійської міської територіальної громади на 2022-2027 роки.

Про внесення змін та доповнень до рішення Ренійської міської ради від 24.12.2021 року № 443-VIII «Про бюджет Ренійської міської територіальної громади на 2022 рік».

Про внесення змін та доповнень до Програми соціально-економічного розвитку Ренійської міської територіальної громади на 2022 рік, затвердженої рішенням Ренійської міської ради від 24.12.2021 року № 444-VIII.

Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для подальшої її передачі в оренду терміном на 49 років ТОВ «АНДРІЙКО-НАЛ» для ведення товарного сільськогосподарського виробництва за адресою: вул. Стадіонна №40/1, с. Лиманське Ізмаїльського району , Одеської області.

Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для подальшої її передачі в оренду терміном на 49 років Узунову С.О. для ведення товарного сільськогосподарського виробництва за адресою: пров. Болградський №48, с. Котловина Ізмаїльського району , Одеської області.

Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для подальшої її передачі в оренду терміном на 49 років Яманді В.Д. для ведення товарного сільськогосподарського виробництва за адресою: вул. Центральна № 1В/8 , с. Котловина Ізмаїльського району, Одеської області.

Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для подальшої її передачі в оренду терміном на 49 років ТОВ «АВАНГАРД АГРО ПЛЮС» для ведення товарного сільськогосподарського виробництва за адресою: вул. Центральна №1б, с. Котловина Ізмаїльського району , Одеської області.

Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для подальшої її передачі в оренду терміном на 49 років Касаджик Р.М. для ведення товарного сільськогосподарського виробництва за адресою: пров. Болградський №1б, с. Котловина Ізмаїльського району , Одеської області.

Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для подальшої її передачі в оренду терміном на 49 років Касаджик Р.М. для ведення товарного сільськогосподарського виробництва за адресою: вул. Центральна №1а, с. Котловина Ізмаїльського району , Одеської області.

Про надання дозволу Черновій С.І. на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та подальшої ії передачі в оренду терміном на 49 років для городництва у с. Орлівка Ізмаїльського району Одеської області.

Про надання дозволу на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок безоплатно у власність громадянам України для ведення особистого селянського господарства за межами та в межах населених пунктів Ренійської міської територіальної громади.

Про надання дозволу громадянам України на розробку проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок цільове призначення яких змінюється із «землі запасу» на «для ведення особистого селянського господарства» за межами населених пунктів Ренійської міської територіальної громади, з подальшою передачею їх у власність.

Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у постійне користування Помісній церкві християн віри Євангельської «Світло Світові» м. Рені, у м. Рені Ізмаїльського району Одеської області.

Про надання дозволу на розробку технічних документацій із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва на території Ренійської міської територіальної громади.

Про надання дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) для подальшої передачі їх у спільну часткову власність Чобану О.В. та Чобану І.І. для ведення товарного сільськогосподарського виробництва за межами населеного пункту с. Плавні, Ізмаїльського району , Одеської області.

Про надання дозволу на розробку технічних документацій із землеустрою щодо інвентаризації земельних ділянок з числа невитребуваних земельних часток (паїв) колишнього КСП «Новосільське» з подальшим викупом таких для суспільних потреб, за межами населеного пункту с. Новосільське Ізмаїльського району (колишній Ренійський район) Одеської області.

Про надання дозволу на розробку технічних документацій із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) та передачу їх у спільну часткову власність Даскалиця О.І., Карагечі К.І. та Балан Н.І. для ведення товарного сільськогосподарського виробництва із земель колишнього КСП «Анадол» за межами населеного пункту с. Долинське Ізмаїльського району Одеської області.

Про надання громадянину Долапчі С.Г. - голові СФГ «Іспанія» дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність в розмірі земельної частки (паю), для ведення фермерського господарства за межами населеного пункту с. Котловина Ізмаїльського району Одеської області.

Про надання громадянам - членам СФГ «Янтар» дозволу на розробку проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність в розмірі земельної частки (паю) для ведення фермерського господарства за межами населеного пункту с. Нагірне Ізмаїльського району Одеської області.

Про надання громадянам - членам СФГ «Сокіл» дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність в розмірі земельної частки (паю) для ведення фермерського господарства за межами населеного пункту с. Котловина Ізмаїльського району Одеської області.

Про надання громадянці Нєдєлку Н.В. - члену СФГ «Андріан» дозвіл на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність розмірі земельної частки (паю), для ведення фермерського господарства за межами населеного пункту с. Долинське Ізмаїльського району Одеської області.

Про надання дозволу виконавчому комітету Ренійської міської ради Ізмаїльського району Одеської області на розроблення технічних документацій із землеустрою щодо інвентаризації земельних ділянок комунальної власності на території Ренійської міської територіальної громади.

Про надання дозволу товариству з обмеженою відповідальністю «Оператор газотранспортної системи України» на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок в постійне користування для розміщення та експлуатації існуючих об’єктів трубопровідного транспорту за межами населених пунктів Ренійської міської територіальної громади.

Про передачу Анісімову О.В. та Анісімовій С.М. земельної ділянки у спільну власність для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) у м. Рені.

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та передачу її в оренду на 49 років Бутенко П.М. для ведення товарного сільськогосподарського виробництва яка розташована по вул. Соборна № 1-В, м. Рені, Ізмаїльский район (колишній Ренійський район) Одеської області.

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та передачу її в оренду на 49 років товариству з обмеженою відповідальністю «АТА СЕРВІС» для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємств переробної, машинобудівної та іншої промисловості (для розміщення та експлуатації нафтобази) в межах населеного пункту, за адресою: м. Рені, вул. 28 червня, 282, Ізмаїльського району (колишній Ренійський район) Одеської області.

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та передачу її в оренду на 49 років товариству з обмеженою відповідальністю «СК АКОРД-ТРАНС» для розміщення офісної будівлі у м. Рені Ізмаїльського району Одеської області.

Про затвердження проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність громадянам України для ведення особистого селянського господарства в межах та за межами населених пунктів Ренійської міської територіальної громади.

Про затвердження проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність громадянам України для ведення фермерського господарства за межами населених пунктів Ренійської міської територіальної громади.

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність Кошовей І.Г. для будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) у с. Долинське, Ізмаїльського району (колишній Ренійський район) Одеської області.

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та передачу її в оренду на 49 років акціонерному товариству «ОДЕСАГАЗ» для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд технічної інфраструктури (виробництва та розподілення газу, постачання пари та гарячої води, збирання, очищення та розподілення води) м. Рені Ізмаїльського району Одеської області.

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та передачу її в оренду на 49 років Кіріяк С.Є. для розміщення та обслуговування будівель торгівлі у м. Рені Ізмаїльського району Одеської області.

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та передачу її в оренду на 49 років Стришкову В.П. для розміщення та експлуатації будівель і споруд автомобільного транспорту та дорожнього господарства у с. Новосільське за межами населеного пункту Ізмаїльського району Одеської області.

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу її у власність Потложа К.В. для ведення особистого селянського господарства, (за межами населеного пункту) у с. Лиманське, Ізмаїльського району, Одеської області.

Про затвердження технічних документацій із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) громадянам України для будівництва і обслуговування жилих будинків, господарських будівель і споруд (присадибні ділянки) у населених пунктах Ренійської міської територіальної громади.

Про затвердження технічних документацій із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) та передачу їх у власність громадянам України для ведення товарного сільськогосподарського виробництва за межами населених пунктів Ренійської міської територіальної громади.

Про затвердження технічних документацій із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) та безоплатну їх передачу у спільну сумісну власність громадянам України для будівництва і обслуговування жилих будинків, господарських будівель і споруд (присадибні ділянки) в межах населених пунктів Ренійської міської територіальної громади.

Про відмову у затверджені проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність громадянину України для ведення особистого селянського господарства за межами населеного пункту с. Новосільське, Ренійської міської територіальної громади.

Про внесення змін до рішення Ренійської міської ради №95 – VIII від 12.03.2021 року «Про проведення нормативної грошової оцінки земель в межах населених пунктів сіл Долинське, Лиманське, Котловина та Нагірне Ренійського району Одеської області».

Про внесення змін до додатків до рішення Ренійської міської ради №465 – VIII від 24.12.2021 року «Про проведення земельних торгів з продажу права оренди на земельні ділянки сільськогосподарського призначення комунальної власності Ренійської міської територіальної громади».

Про зміну розміру орендної плати в договорі оренди землі від 20.02.2014 року №17/7038583 укладеного між Ренійською міською радою та Гєршовою В.І..

Про припинення права постійного користування земельною ділянкою.

Про припинення права постійного користування земельною ділянко.

Про припинення права постійного користування земельною ділянкою.

Про припинення права постійного користування земельною ділянкою.

Інші питання.

 

Проекти рішень двадцятої сесії Ренійської міської ради VIII скликання розміщені на офіційному сайті Ренійської міської ради в розділі «Офіційні документи», підрубрика «Проекти рішень міської ради».



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора