Ренійська міська рада
Одеська область, Ізмаїльський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

ДО УВАГИ БАТЬКІВ РЕНІЙСЬКОЇ МІСЬКОЇ ТЕРИТОРІАЛЬНОЇ ГРОМАДИ (ОЗДОРОВЛЕННЯ ДІТЕЙ)

Дата: 14.02.2022 16:30
Кількість переглядів: 664

ДО УВАГИ БАТЬКІВ РЕНІЙСЬКОЇ МІСЬКОЇ ТЕРИТОРІАЛЬНОЇ ГРОМАДИ

(ОЗДОРОВЛЕННЯ ДІТЕЙ)

Адміністрація державного закладу «Дитячий спеціалізований (спеціальний) санаторій «Затока», який розташований за адресою: вул. Приморська, 3, смт. Затока, Білгород – Дністровський район, пропонує Вам послуги з безкоштовного оздоровлення дітей та підлітків віком від 5-17 років.

          Термін заїзду: з 21.03.2022 – 21.04.2022

           У санаторії лікуються діти з патологією опорно-рухового апарату: сколіози І-ІІІ ступеню; остеохондропатії різних локалізацій та ступенів; вроджений вивих стегна, дисплазія кульшових суглобів; коксартроз, артропатія; хронічний остеомієліт; юнацький остеохондроз; посттравматичні контрактури суглобів, консолідовані переломи кісток.

          Висококваліфіковані фахівці надають консультативну допомогу, проводять лікувальні процедури (грязе-теплолікування, фізіотерапевтичні процедури, лікувальна гімнастика, масаж). Організоване 5-ти разове харчування.

          В санаторії функціонує середня загальноосвітня школа І-ІІ-ІІІ ступенів. Всі діти лікуються без відриву від шкільної програми, працює штат вихователів, для дітей організовуються виховні заходи.

           При надходженні до закладу надаються такі документи:

медична форма 079/О;

тест на Covid-19 (ПЦР або експрес тест);

копія свідоцтва про народження або паспорту;

характеристика зі школи;

копія табелю успішності.  

          Умови проживання: спальні відділення санаторію з цілодобовими медичними постами медперсоналу, в кожному відділенні санвузли і душові, кімнати відпочинку. Обов’язкове забезпечення холодною та гарячою водою. Джерело водопостачання: артезіанська свердловина на території санаторію, підігрів води здійснює котельня. В кімнатах є необхідний для відпочинку набір меблів (ліжка, тумбочки, шафи для одягу).

          Wi-Fi zona.

          За інформацією щодо оздоровлення дітей звертайтеся до завідувача відділення соціальної роботи КУ «Центр надання соціальних послуг» Ренійської міської ради Ботіка Олени Євгенівни, тел. 0638382548.


Фото без опису    

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора