Ренійська міська рада
Одеська область, Ізмаїльський район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Триває кампанія одноразового (спеціального) добровільного декларування

Дата: 10.02.2022 14:42
Кількість переглядів: 413

Триває кампанія одноразового (спеціального) добровільного декларування

Ренійська ДПІ  Головного управління ДПС в Одеській області нагадує платникам, що з 01 вересня 2021 року розпочалася кампанія одноразового (спеціального) добровільного декларування активів.

Громадяни України, які мають активи, що не були оподатковані належним чином, можуть добровільно задекларувати такі активи, сплатити одноразовий збір та, таким чином їх легалізувати.

Податкова амністія розповсюджується, зокрема, на такі активи у вигляді грошових коштів, валютних цінностей, цінних паперів, рухомого та нерухомого майна в Україні та за кордоном.

Ця можливість надана нормами Закону України від 15.07.2021 № 1539-IX «Про внесення змін до Податкового кодексу України та інших законів України щодо стимулювання детінізації доходів та підвищення податкової культури громадян шляхом запровадження одноразового (спеціального) добровільного декларування фізичними особами належних їм активів та сплати одноразового збору до бюджету».

Декларація подається до Державної податкової служби України безпосередньо декларантом через Електронний кабінет.

Детальніше з інформацією щодо порядку одноразового (спеціального) добровільного декларування та відповідями на актуальні запитання можна ознайомитися за посиланням https://tax.gov.ua/baneryi/odnorazove-dobrovilne-deklaruvannya/.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора