Ренійська міська рада
Одеська область, Ізмаїльський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Співпраця з органами влади.

Дата: 08.02.2022 16:38
Кількість переглядів: 374

Співпраця з органами влади.

 

7 лютого 2022 року у рамках співпраці, директором Ренійської районної філії Одеського обласного центру зайнятості Анатолієм Рошка, проведено зустріч із першими заступником міського голови Ренійської територіальної громади Людмилою Чакир з метою виявлення нових інвестиційних програм і проектів

Під час   зустрічі обговорено низку актуальних  питань, а саме: проаналізувано стан ринку праці,  залучення безроібтних та осіб, що шукають роботу до реалізації  загальнодержавних, регіональних, цільових, інвестиційних та інших програм і проектів на території громади.

В ході її проведення напрацьовано механізми спільних дій, щодо залучення безробітних та шукачів роботи до участі у вказаних проектах, програмах дорожнього будівництва, благоустрою об’єктів громади, що реалізовуватимуться у 2022-2023 роках, шляхом їх працевлаштування, в тому числі на нові робочі місця, участі  в  громадських  роботах чи  роботах  тимчасового   характеру.

«На сьогодні в районі існує  гостре питання зайнятості населення. Залучення безробітних до реалізації інфраструктурних проектів допоможе  знизити   рівень безробіття та  вирішити питання певних видів робіт» - зазначив Анатолій Рошка.


 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора