Ренійська міська рада
Одеська область, Ізмаїльський район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

РЕНІЙСЬКА РАЙОННА ФІЛІЯ ОДЕСЬКОГО ОБЛАСНОГО ЦЕНТРУ ЗАЙНЯТОСТІ ІНФОРМУЄ!!!!

Дата: 01.02.2022 11:45
Кількість переглядів: 441

РЕНІЙСЬКА РАЙОННА ФІЛІЯ ОДЕСЬКОГО ОБЛАСНОГО ЦЕНТРУ

ЗАЙНЯТОСТІ ІНФОРМУЄ!!!!

 

ВАУЧЕР – КОНКУРЕНТОСПРОМОЖНІСТЬ НА РИНКУ ПРАЦІ.

           Якщо Вам вже понад 45 років, при наявній професійно-технічній або вищій освіті і  відчуваєте потребу в додатковому навчанні та бажаєте втриматись на робочому місці чи працювати за новою професією, то Ренійська районна філія Одеського ОЦЗ пропонує усім бажаючим громадянам України від 45 років, які не досягли пенсійного віку і мають страховий стаж не менше 15 років, отримати одноразово ВАУЧЕР, який дає право на перепідготовку, спеціалізацію, підвищення кваліфікації, а також здобуття освіти на базі наявного освітньо-кваліфікаційного рівня.
         

         Необхідні документи для отримання ваучера:
-   паспорт

- трудову книжку (дублікат трудової книжки). У разі, коли трудова книжка зберігається у роботодавця, подається її копія, засвідчена роботодавцем. У разі відсутності трудової книжки або відповідних записів в ній подається довідка чи цивільно-правовий договір, що підтверджують період зайнятості особи;

- документ про професійну (професійно-технічну), фахову передвищу або вищу освіту (дублікат такого документа);

- реєстраційний номер облікової картки платника податків (крім осіб, які через свої релігійні переконання відмовились від його прийняття)..              

         Якщо Вас зацікавила інформація, звертайтесь до Ренійської районної філії Одеського обласного центру зайнятості за адресою:

м. Рені, вул. Соборна, 78-А (тел.: (04840) 43139, 40441

 

 

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора