Ренійська міська рада
Одеська область, Ізмаїльський район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

ЗАХОДИ ДО ДНЯ ГІДНОСТІ ТА СВОБОДИ В РЕНІЙСЬКІЙ ГРОМАДІ

Дата: 21.11.2022 17:10
Кількість переглядів: 125

Сьогодні 21 листопада, до Дня Гідності та Свободи, з метою вшанування пам’яті про події Революції Гідності, пам’яті про загиблих у відстоюванні права українців на гідність та свободу, з метою увічнення великої людської, громадянської і національної відваги та самовідданості, сили духу і стійкості громадян в Ренійській громаді за участю представників влади, громадськості, Відділ освіти Ренійської міської ради, Відділ культури, туризму, молоді та спорту Ренійської міської ради та місцевих жителів відбулась церемонія покладання квітів до пам’ятника Тарасу Шевченку в міському парку Перемоги.

Цьогоріч День Гідності та Свободи відзначається на тлі повномасштабного вторгнення рф, яке розпочалося 24 лютого. Україна знову бореться за свою свободу та незалежність, захищаючись від агресора.

 

Жовта стрічка — символ опору російській окупації. У День гідності й свободи Ренійська громада долучилась до флешбобу #ЖовтаСтрічка. Ми пов'язали жовту стрічку на знак підтримки незламних українців, які чинять спротив на тимчасово окупованих територіях.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора