Ренійська міська рада
Одеська область, Ізмаїльський район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Тимчасова зайнятість – крок до працевлаштування.

Дата: 23.02.2022 09:09
Кількість переглядів: 353

 

 

Тимчасова зайнятість – крок до працевлаштування.

         Незабаром весна вступить в свої права.  І аграріям багато чого потрібно  зробити у своїх  господасртвах   -  ремонт сільськогосподарської техніки, підготовка угідь, внесення добрив, підрізка виноградників – і це ще неповний перелік робіт, які необхідно виконати, щоб отримати добрий врожай.

         Днями за допомогою у підборі кадрів на тимчасові роботи  до  фахівців Ренійської  філії звернулось підприємство ПрАТ «Виноградар», яке  вже багато років залишається незмінним партнером служби зайнятості. Акціонерне товариство спеціалізується на вирощуванні винограду та виробництві виноматеріалу.

         У лютому  організовано тимчасові роботи для 13  безробітних з їх подальшим працевлаштуванням. 

         Роботи такого характеру не тільки сприяють тимчасовій зайнятості безробітних, пом’якшенню соціальної напруженості на ринку праці, а й мотивують безробітних громадян до праці та  дають шанс роботодавцю оцінити потенціальних працівників, раціонально розподілити власні кошти та використати підтримку держави.

         Враховуючи,  що організація громадських робіт має очевидну користь для  громади, фахівці Ренійської філії і надалі розвиватимуть співпрацю у цьому  напрямку  з  роботодавцями, адже в такий спосіб підприємство вчасно виконує сільськогосподарські роботи, а працівники отримують легальний заробіток.


Фото без опису              

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора